2018 модни тенденции за зимни обувки

Модните тенденции за обувки се променят всеки сезон, призовавайки ви да следвате нови текстури и стилове. Зимните обувки имат основната функционална характеристика - задържане на топлина. Най-красивите ботуши ще станат неудобни без допълнителна изолация. Движението по сняг и хлъзгави повърхности също диктува неговите характеристики в структурата на петата и подметката.

Модни тенденции тази зима

Стилистите препоръчват на модниците да имат няколко чифта ботуши в гардероба си - лаконични модели за ежедневно носене на работа, топли опции за дълги разходки, ярки нови елементи за партита и празници. Основното е, че чифт зимни обувки трябва да съответстват на общия стил на момичето, хармонично да се слеят в компетентно изграден образ.

Материал, цвят

Когато избирате зимни елементи, трябва да обърнете внимание на качеството на кожата. Добрата текстура на продукта гарантира поддържането на топлината, помага да се избегнат влагата на краката. Актуалните материали на този сезон са велур, лак или кожа в класически дизайнерски модели. Естествената кожа в моделите за зимата е доста плътна, така че най-доброто използване на ботуши в тази посока е удобно ходене и придвижване в снега. Ефектни модели ботуши от тънка кожа и хъски също имат право да съществуват в студения сезон. В тях можете да присъствате на културни събития, партита - благодарение на елегантното шиене, те изглеждат елегантно, придавайки на външния вид изтънченост.

Безспорен лидер в цветовете на настоящия сезон есен-зима са черните обувки. Грациозни ботуши или брутални ботуши на тракторна подметка в тъмни нюанси вървят добре с топли връхни дрехи от всякакъв цвят. Практически двойки черни, сиви или кафяви цветове - безупречно удрят целта.

Важно! Високите модни тенденции предполагат използването на бяло (перлено), червено, бордо, каки, ​​горчица и червени нюанси, както и метални тонове при създаването на лък, и да не се лишава от фаворита на сезона - леопардов принт - от внимание. Еклектизмът на изображението се поддържа успешно с помощта на ефектни цветни ботуши, които изглеждат благоприятно на фона на белия сняг.

пета

Най-ярките промени в модата на обувките са въплътени при промяна на формата на петата. Елегантната фиба е заменена от стабилни основи - правоъгълни, квадратни. Практичните момичета предпочитат обувки с нисък ток - тези модели са удобни както при ходене, така и при шофиране.

Необичайни токчета - триъгълници изненадват със своята ексцентричност, но категорично печелят място в гардероба на модниците. Сред необичайните изображения прозрачните токчета заемат отделно място. Те придават на обувката визуална въздух. По-светски вариант - ботуши с клин - не са толкова леки на външен вид. Те обаче са най-удобни за носене, докато изпълняват задачата за удължаване на краката.

горнище на ботуш

Класическото прилягане на зимните ботуши е идеалният избор за ежедневно носене. Опции с тесни валове (над ботуши на коляното, чорапи) визуално удължават силуета. Ексцентричната форма на високи топове успешно се комбинира с дълги туники и пуловерни рокли. Вечерните излети в коктейлна рокля или мини риза също са добър вариант с високи ботуши. Те задават тона на цялото изображение, подчертават индивидуалността.

Забавна новост на сезона - чорапи-чорапи - ще се хареса на младите моднички. В допълнение към действителната форма, тези модели са доста топли благодарение на кожената основа в областта на краката. Ботушът на такъв чорап е изработен от вълнени материали като плетени гамаши.

Този сезон не е оставил на подиумите такава опция на шахти, като сложен. Спуснат модел ефективно седи на крака с всякаква форма. Изображение с удължено палто или късо кожено палто е подходящо както за ежедневни пътувания до работа, така и за празнични приеми.

Стил, завършек

Ботуши със среден прасец и високи ботуши с дантела са добър избор за студения сезон, като се вземе предвид затоплянето с козина или овча кожа. За любителите на автомобилните пътувания са подходящи евро-зимните модели - с изолация от козина в областта на стъпалата.

Новостите на модните предавания - ботуши-ботуши - смело се произвеждат в печатни версии: ярък леопард, поразителна ивица. За довършителни работи се използва шнур върху горната част на вала или строг вертикален шев на предната част до върха. Дизайнерите неуморно експериментират с нови стилове и декор на обувки. Като финал в сезон 2018-19. активно се използват дълги ресни, дантели или декоративни ципове.

Модни примери

Обичайните модели на зимни шоута - класически ботуши със стабилна пета - са подходящи за дами от всички възрасти. Универсалността на стила прави този формат ботуши любим на клиентите и най-предлаганата опция в отделите за обувки.

Безупречният вкус на собственика на ботуши с висок връх се подчертава успешно от къса пола в комбинация с кожено палто, зимно палто-тренч или парка с естествена козина.

Комбинацията от триъгълна пета с материал набук, велур ще даде на своя собственик моден характер.

Ярък принт - за смели експерименти в модната област. Ботушите в актуални леопардови цветове ще бъдат грандиозен съпровод на сезон 2018-19.