2018 шапки от норки: модни тенденции

Модата не стои неподвижно. Всеки сезон носи със себе си нови тенденции в връхните дрехи и шапки. Въпреки това, козината никога не губи своята актуалност.

През 2018 г. шапките от норки отново бяха на върха на популярността. Те олицетворяват стил и практичност.

Модни шапки от норки за сезон 2018

Универсални и топли, тези продукти са еднакво подходящи за разходки из града и пътувания до ски курорта. И навсякъде те ще осигурят комфорт и подчертават индивидуалността.

Какви тенденции са подходящи за шапки от норки

Фантастични нюанси

През 2018 г. на мода влязоха смели и необикновени цветови решения . Популярни са шапки от норки от ярки, наситени цветове и необичайни нюанси:

  • вино;
  • череша;
  • карамел;
  • млечно бяло;
  • сиво;
  • синьо.

Въпреки това естествената цветова схема също остава в тенденция : шапките от естествени нюанси изглеждат скъпи и благородни.

Дълга купчина

Моделите с дълга козина се считат за най-печелившите и стилни през новия сезон, подходящи както за ежедневния външен вид, така и за елегантните комплекти. В допълнение към стилния външен вид, такива шапки имат голямо предимство пред срязаната козина. Те задържат по-добре топлината, което прави този тип шапки за глава подходящи за носене дори при много тежки студове.

ВАЖНО ! Комбинацията от шапка, ушита от дълги кожени и зимни елементи от гардероба от същия материал, претоварва изображението и се счита за признак на лош вкус.

За да подчертаете луксозен аксесоар, трябва да изберете по-неутрален вариант на връхни дрехи за него. Палто, направено от драп, туид или кашмир, тънко яке или палто от овча кожа.

Шапки от норки - мода 2018

Исторически стилове

Когато избирате шапка от норки за зимата на 2018 г., трябва да разгледате по-отблизо моделите, имитиращи исторически стилове в модерна интерпретация .

Болярин, шапка, кубанка на пръв поглед са груби продукти на мъжкия гардероб. Но те придобиват нов нюанс в женския образ, изпълвайки го с изящество и изящество.

наушници

Класическите брутални уши в женските колекции на водещи световни дизайнери също получиха втори живот. Надеждно предпазвайки от студения и силен вятър, този аксесоар ще подчертае индивидуалността, ще изпълни образа с леки пакости и игривост.

Тази глава е ефектна и скъпа и благодарение на разнообразие от допълнителни части всеки продукт изглежда необичаен и уникален . За да бъдат модерни, норковите ушички от норки могат да бъдат декорирани по различни начини.

  • Грациозен връх на козината .
  • Стилни уши, които могат да бъдат спуснати или завързани на темето, в зависимост от метеорологичните условия.
  • Кожени или велурени дантели за връзване на ушите ви.
  • Краищата на дантелата често са украсени с кожени помпони, добавяйки изображение на детска непосредственост.

барета

Друг представител на безсмъртната класика е кожената барета, която през 2018 г. не е загубила своята актуалност.

Снимките на модни колекции от световноизвестни дизайнери включват стрижени барети от козина. Подходящи са както за момичета, така и за дами на зряла възраст . Необходим е особен чар от козината от норки, за да й придаде ретро вид.

Камбаната

Шапките с формата на камбанки, спечелили титлата на съвременната класика, също остават на върха на популярността си през сезон есен-зима 2018.

Въпреки това, да се даде предпочитание на шапки на този модел е предимно за момичета. Шапка от норка „камбана“ ще бъде добро допълнение към нежно романтично изображение, подчертавайки женствеността и индивидуалността.

С уши (котешка шапка)

Кокетлив модел котешка шапка, който имитира котешки уши, ще разреди скучния образ и ще му придаде игривост.

Въпреки често срещаното погрешно схващане, шапката на главата в този стил е подходяща не само за деца, но и за момичета .

Той е в състояние да се впише във всеки стил и да състави успешен ансамбъл, дори със строго палто или палто от овча кожа.

Съвети за избор на модна шапка от норки

Правилният избор при закупуване на шапка от кожа ще помогне за спазването на редица важни правила.

  • На първо място, трябва внимателно да обмислите изображението си и да решите предварително с какво и къде можете да поставите закупената шапка . В зависимост от изображението, към което е избрана шапката, ще бъде по-лесно да се определи нейният цвят, текстура и стил.
  • Не купувайте подозрително евтини шапки : малко вероятно е качеството им да е високо. Продуктите от висококачествена кожа не могат да струват твърде евтино.
  • Когато купувате, трябва внимателно да инспектирате капачката. Не трябва да има неравномерни шевове, стърчащи нишки и следи от лепило, вилите не трябва да изпадат . И също така си струва да изучите подплатата: при качествените продукти обикновено се прави от филц или руно.
  • Козината на шапки за глава трябва да е мека и пухкава, без ожулвания и набръчкани участъци.

Висококачествената и добре подбрана шапка от норкова козина ще запази привлекателен външен вид за дълго време и няма да загуби своята актуалност. Тази шапка предпазва от студ в продължение на няколко сезона.