2019 мокасини: модни тенденции

Краката, уморени след дълга зима, изискват лекота. Дайте им възможност да го усетят, купете мокасини. Тази обувка е не само удобна и стабилна, тя е в списъка на най-модерните модели на настоящия пролетно-летен сезон. Позволете да бъдете сред първите моднички, зарадвайте краката с ярки, удобни и стилни обувки, изработени от плат, велур или прозрачна пластмаса. Какви са модните тенденции за лофери днес?

Модни мокасини 2019: подробности и функции

Днес тази обувка има 2-сантиметрова еластична подметка, благодарение на която е удобна при лошо време. Често е богато декориран, което не се отразява на практичността и всичко това благодарение на успешен подбор на бижута и структурни характеристики на модела.

Никога няма да срещнете стилети на улицата . Единствената възможна пета е стабилна, издръжлива и идеална за разходка из града в извънсезонния период. Възможна е платформа, но не неудобна.

По отношение на материалите има свобода . Да, двойките велур са приоритет, но това не означава, че не можете да носите модели от плат или кожа (тези от плат са просто задължени да влязат в гардероба ви, това е хит на сезона). Нещо повече, в модния свят ще се считате за интелигентни, ако изберете лофаи, изработени изцяло или отчасти от прозрачна пластмаса.

Важно! Прозрачните дамски мокасини трябва да се носят на чорапи.

Стилни цветове, щампи и декорация

Пролетта и лятото 2019 г. обявяват бунт на цветовете. Свикнали сме с класическите нюанси на обувките - черно, кафяво, бяло и сиво - избледняват на заден план. Те придават своя примат на следните тонове:

  • яркочервено;
  • сребро;
  • жълт;
  • синьо;
  • розово;
  • неон.

Важно! Не се колебайте да си купите чифт, който комбинира няколко модни нюанса наведнъж. Разнообразие и игра в контрасти - това е, което е в разгара на модата днес.

От щампи , сред тенденциите бяха анималистичните модели . Локатите, имитиращи кожата на влечугите, са особено търсени. Освен това надеждността на картината не е задължителна. Дизайнерите предлагат да носим обувки, които причудливо съчетават кисело-виолетово или синьо с петна, характерни за змиите.

Ако отпечатъците от животни ви се струват прекалено екстравагантни, тогава разгледайте доказаните флорални шарки. Потърсете ги върху самата тъкан, както и върху ажурни вложки . Приоритетът е бод и други изпъкнали декори.

Други забележителности и знаци на наистина модна двойка:

  • подчертана зона на пръстите на краката;
  • перфорация;
  • връзките на обувките;
  • метални вложки;
  • четки;
  • каишки.

Когато избирате конкретна двойка, не забравяйте да погледнете езика . Тя трябва ясно да се открои, това е една от основните тенденции на сезона. Е, ако не сте уверени в своите знания и способности да комбинирате този модел обувки, тогава определено трябва да се спрете на велур или набук обикновени бордо или червени мокасини.

Важно! Стремите се към екстравагантност? Тогава не се колебайте да си купите обувки с гарнитура на козината и да ги носите не през есента, а през пролетта и дори през лятото.

Петата, клиновите токчета, грубата подметка?

Ако петата е малка и стабилна. Ако ходилото е най-малко 2 см. Ако вземете чифт с по-тънка подметка, тогава то:

  • износва се бързо;
  • няма да е подходящ за пролетни разходки;
  • няма да изглежда модерно.

Подиумите не бяха без клинове. Всичко в името на момичетата, които дори в практични обувки искат да изглеждат по-високи.

Какви модели са на върха на модата?

Потърсете себе си чифт от следния тип:

  • върху напълно плоска подметка;
  • без фон или нос;
  • с четки;
  • пени мокасини.

Когато избирате между различни видове чорапи, спрете се на заоблен и заострен. Правейки това, опитайте се да избягвате напълно кръгли и прекалено заострени опции.

С какво да комбинирате такива обувки през 2019 г.?

  1. Панталони. Дължината 7/8 е буквално създадена за лофери. Удължените опции няма да изглеждат толкова интересно. И още повече, че не трябва да носите панталони с подобни обувки, които падат под горния ръб на светилището.
  2. Панталон. Особено интересни са ансамблите, съставени от изрязани цветни панталони и удължено яке. Обувките трябва да са на равна подметка. И се опитайте да сведете до минимум количеството черно. По-добре да вземете различни меки и светли нюанси, които са в съответствие помежду си.
  3. Макси или миди пола. Разкроен, плисиран, слънце, прав силует - изберете всяка предложена опция. Само не забравяйте, че не трябва да носите с тях лак и лъскави лофери.
  4. Обличане. Добро решение за топла вечер. Ако не знаете кой модел loafer предпочитате, останете с опцията на високата подметка. Резултатът е контраст на грубостта и женствеността.

От неуспешните комбинации: червени мокасини, кожено яке и дънки. Комплектът има своя „история“ и някои хора имат нежелани асоциации с него. Никой обаче не забранява носенето на тези неща отделно, те са уместни. Вярно, не носете твърде тесни панталони от деним. По-добре изберете за чинос или гаджета.