Асиметрични рокли на марката - мода 2019/20

В топлия сезон рокля става незаменима част от гардероба на всяка жена. В допълнение, именно тя е в състояние да придаде на образа женственост.

Всяка година дизайнерите зарадват модниците със стилни нови продукти. Така че през 2019/20 г. рокли от асиметрични стилове ще бъдат особено популярни.

Характеристики на асиметричните стилове 2019/20

Облекло асиметрична кройка винаги присъства в модните колекции на всеки дизайнер. В крайна сметка, тя прави образа нежен, женствен, елегантен.

През 2019/20 г. такъв стил ще зарадва модниците със своето разнообразие. Тя може да бъде както строги и сбити модели, така и деликатни, текущи.

През сезон 2019/20 асиметричните тоалети ще се отличават с елегантност, комбинация от няколко вида плат, използване на контрастни цветове и комбинация от материали с различни текстури.

В същото време моделите стават по-малко екстравагантни, така че дори консервативен любител на модата може да ги опита.

Плътни асиметрични рокли

Правилно подбраният стил и цвят на дрехите могат да скрият много от недостатъците на фигурата, като същевременно подчертават всички нейни предимства. Например използването на дрехи от един тон. Тази техника помага да изглеждате по-високи и стройни.

Не е необходимо да мислите, че всички елементи на облеклото трябва да бъдат направени в един нюанс. Разрешено е създаването на различни цветови вариации.

Предимството на едноцветното облекло е, че роклята изглежда изгодно, защото именно цветът най-често привлича погледа на другите. Следователно, обикновен тоалет визуално прави собственика си по-висок и по-стройни.

Плътните рокли са в голямо търсене. Особено популярни са моделите с асиметрична яка и шия, влак и ръкави. Този тоалет може да бъде чудесен вариант за сватба или абитуриентски бал.

С печат

Принтът ви позволява да добавите оригиналност на всякакви дрехи. Тя ще бъде прекрасна декорация както за ежедневно, така и за вечерно облекло.

Той ще украси течащата лятна асиметрична рокля. Особено уместно ще изглежда цветен принт. Такъв модел ще даде на образа лекота и женственост.

Рокли с един ръкав

Моделите с един ръкав са сред най-популярните модели. Такъв стил е еднакво подходящ както за спокойна разходка, така и за парти.

Дизайнерите създават много вариации на този стил. Така че ръкавът може да отсъства напълно и може да бъде заменен от тънка каишка. Някои модели имат допълнителни разфасовки, за да дадат допълнителна асиметрия.

За продукти от такава кройка са подходящи различни тъкани - както плътни, така и леки. Например брокат, дантела, сатен, коприна и много други.

Тези рокли изглеждат особено добре в черно, червено, бяло, синьо и зелено.

Важно! Този стил не е подходящ за всяка фигура. За собствениците на великолепна гърда наличието на каишка е задължително, защото без допълнителна опора гърдата ще загуби форма.

Вечерни и коктейлни рокли

Самите рокли с асиметрична кройка изглеждат ефектно и не изискват голям брой допълнителни декорации. Ето защо, този стил е много популярен за коктейлни и вечерни рокли. Въпреки факта, че те могат да бъдат доста отворени и откровени, изображението няма да изглежда предизвикателно.

Коктейлното облекло с асиметрична кройка напоследък се превърна в едно от най-популярните . Рокля от този стил, дълга или къса - е отличен вариант за посещение на бюфет или парти.

Небрежни стилни дрехи

Стилните рокли отдавна престават да бъдат само опция за публикуване. В наши дни ежедневните стилове са особено популярни сред модниците. Те гарантират конкуренция на поли и панталони.

Оригиналното асиметрично облекло може да бъде чудесен вариант за ежедневно носене. Ако изберете модела правилно, можете да създадете елегантен, сдържан образ, който ще бъде чудесен вариант както за романтична среща, така и за офиса.

Асиметричната рокля, красива и стилна, трябва да се превърне в неразделна част от гардероба на всяка модница. При избора на модел обаче е важно да се вземат предвид характеристиките на фигурата, възрастта. Важно е изображението да е женствено, а не вулгарно.