Кръгли чанти - мода 2019/20

Живеете ли на принципа „нося всичко със себе си“? Мечтаете за оригинална и просторна чанта? Харесвате ли необичайни дизайнерски решения? Тогава не се колебайте да купувате кръгли новини. Ще разкажем за техните предимства по-долу.

Големи и малки кръгли чанти 2019/20

Появата на тези аксесоари, ние сме задължени на феновете на шапки, които ги съхраняваха в специални кутии. Тази опаковка привлича вниманието на майсторите през XVIII век. Те започнаха да бъдат подрязани с плат или кожа, украсени с мъниста и мъниста и дори оборудвани с дръжки.

Уникалните гизми се превърнаха в истинска визитна картичка на дизайнерите от минали векове. Но идеята за създаване на чанти, наречени "барабани", възниква едва в началото на XX век . И веднага спечелиха популярност сред модниците от високото общество.

Жените с удоволствие ги отнесоха на важни приеми и ги заведоха в театъра със себе си .

Особено внимание на красивата половина на човечеството сега привличат полукръгли кожени и велурени „седловинни“ чанти в стил каубой.

Известни марки чанти

Известни модни къщи предлагат цяла колекция от кръгли чанти от доста големи и просторни до миниатюрни парчета. Аксесоари от Nina Ricci, Chanel, Mulberry, Mansour Gabriel ще задоволят вкуса на всяка, най-капризна модница .

Чанта от колекцията на Nina Ricci.

В разгара на съвременната мода, монохромите със средни размери на дълга каишка, украсени с кристали, нитове, лъскави детайли.

Важно! Пищните дами са подходящи за малки модели с плоска форма, докато е твърде тънка, за да изберете нещо от средни и големи обеми.

Изберете качествени чанти, изработени от естествени материали. И помнете:

  • малките кръгли чанти са най-добрият избор за парти или романтична среща;
  • всичко по-голямо изглежда страхотно с подходящо ежедневно облекло.

Съвет! За да бъде стилен е просто, изображението трябва да комбинира няколко кръгли елемента. В противен случай чантата ще се превърне в просто ярко безвкусно петно.

Модни тенденции 2019/20

Колекциите от последния сезон са пълни с най-различни цветове и размери. В разгара на модата, стила и креативността.

Сред дизайнерските марки включват:

  • кожен модел с перфорации и резби;

Съвет! Внимавайте да не повредите ажурния модел и да не загубите съкровищата, скрити вътре.

  • тъканите сламени кошници са най-добрият избор за плажна почивка и летни разходки сред природата;

  • необичайна комбинация от практичност и естественост ще придаде бамбукови продукти на женския образ;

  • актуална тенденция - плътна и водоустойчива прозрачна пластмаса ;

  • Текстилните чанти привличат модниците със своята лекота и богат избор от цветове.

Няма нищо по-интересно от въплъщаването на техните творчески идеи. Чувствайте се като създател! Правете ръкоделие! Създавайки летен и пролетен външен вид, е малко вероятно да се справите с един модел.

Плетене на една кука кръгли торби с прежда с кука е чудесен начин да изразите себе си . Много момичета вече са страстни към това изкуство. Но такава дейност изисква много време.

Много по-лесно е да опитате върху хартиена скица с подходящ размер, за да направите избор в същия онлайн магазин.

Кръгла дамска чанта отдавна е много популярна в цял свят.

Тя е обичана заради своя изключителен стил и простор. Искате ли да бъдете модерни и винаги да имате под ръка всичките си „съкровища“? Тогава това е печеливша опция.