Занаети за деца за Денот на Свети Патрик

Зафатете ги малите раце со овие занаети за деца за Денот на Свети Патрик! Тие ќе бидат толку зафатени со создавање што нема ни да сфатат дека учат во исто време! Овие се совршени за правење дома или во училницата како самостоен занает или како дел од единица!

ST. PATRICK’S DAY CRAFTS

СВ. ИДЕИ ЗА ЗАНАЕТИТЕ ЗА ДЕН ПАТРИК

Без разлика колку време имате, или со колку деца создавате, ќе најдете некои забавни идеи на оваа листа! Користете ги овие занаетчиски идеи за Денот на Свети Патрик во училница или дома за некои празнични уметнички проекти што можете да ги правите со деца од која било возраст!

ST. Занаети за деца од предучилишна возраст за денот на ПАтрик

Ако работите со деца од предучилишна возраст, на оваа листа има некои одлични занаети за Денот на Свети Патрик за деца од предучилишна возраст! Направете шамропи од виножито, слики со виножито без неред и повеќе!

ЗАБАВУВАЈТЕ СО СВ. УМЕТНОСТ НА ДЕНОТ НА ПАТРИК & засилувач; ЗАНАЕТИ

Занаетите се одличен начин за градење на фини моторни вештини и за учење за влијателни уметници! Практичното учење е одличен начин да се ангажираат нивните умови и тело во исто време.

Видови занаетчиски проекти што можете да ги правите овој ден на Свети Патрик:

  • Занаети за печатење – Користете бесплатни материјали за печатење за да го направите вашиот занает поедноставен!
  • Сликање Проекти – Користете традиционални методи на сликање, научете за познат уметник и направете инспириран занает, па дури и користете некои техники без збрка!
  • Раинбоу занаети –Занаетите за Денот на Свети Патрик не се само зелени! Виножитата се исто така забавна тема на која треба да се фокусираме!

ST. ЗАНАЕТСКИ АКТИВНОСТИ ЗА ДЕН ПАТРИК

Овие занаети за деца за Денот на Свети Патрик се одличен додаток на вашето учење со зелена тема! Направете хаос или завршете проект без хаос!

Св. Занаети за деца за Денот на Патрик

Уметност со шамрок точки

Создадете ја оваа забавна уметност со шамрок точки со бесплатен шаблон за печатење за Денот на Свети Патрик.

Продолжете со читање

Shamrock Zentangle

Внимателна уметничка активност на Shamrock Zentangle. Бесплатен шамрок за печатење!

Продолжи со читање

Сликање со шамрок прскање

Забавно со зелена боја и учење за познатиот уметник Полок!

Продолжи со читање

Среќен Шамрок од хартија Занает

Направете ваша детелина со четири листа!

Продолжете со читање

Занает од леприко

Користете го бесплатниот образец за да изградите сопствен леприкоун!

Продолжи со читање

Puffy Paint Rainbow

Направете забавни виножита со подуени бои за еден од вашите занаети за деца за Денот на Свети Патрик.

Продолжете со читање

Изградете стапица за леприкони LEGO

Децата САКААТ да го прават ова, и тоа е толку симпатично!

Продолжи со читање

Leprechaun Trap Mini Garden

Оваа мала мини градина се спарува и како стапица за леприкони!

Продолжи со читање

Виножито во торба

Ова е забавен начин за сликање без неред!

Продолжи со читање

Tape Resist Rainbow Art

Овој уметнички проект е толку шарен и совршен за Денот на Свети Патрик!

Продолжи со читање

Coffee Filter Rainbow Craft

Овој насмеан занает со виножито е одлично за деца од сите возрасти!

Продолжете со читање

Кликнете подолу за вашата БЕСПЛАТНА активност за Денот на Свети Патрик!

ПОВЕЌЕ ЗАБАВА СВ. ИДЕИ ЗА ДЕНОТ НА ПАТРИК

Шамрок за играње тестоКристални шамрокиЕксперимент со магично млекоЛов по богатство на ОоблекРаинжито скитловиКатапулт од денот на Свети Патрик
Скролај на врв