Разголемени гамаши - мода 2019/20

Ласкавите гамаши са модната тенденция на 2019 г., бързо набира популярност. Това беше доказано от колекциите на известни кутюрьори, предлагащи разнообразни модели на цвят и стил.

Разфасовани гамаши във всички нюанси 2019/20

Както знаете, модата е циклична. Мнозина помнят ярките тоалети на групата ABBA и други звезди. В периода 2019/20 се връщат гамаши в стил 1970-те . Да остане безразличен към тях е малко вероятно да успее. В крайна сметка разнообразието от нюанси е просто невероятно. В допълнение, гамаши ви позволяват да създадете не само удобен, но и ефектен лък.

Класически - черен цвят

Черното никога няма да излезе от стил. Лесно се комбинира с други нюанси на цветовата палитра, което ви позволява да създавате кратки комбинации. Черните гамаши с разкроена форма винаги ще бъдат подходящи в гардероба на бизнес жена, добавяйки особена жар към образа. Обувките на висок ток ще добавят ефект и завършеност. Те се комбинират успешно с много неща:

  • с топли пуловери, водолазки и жилетки;
  • с тениски, блузи и ризи;
  • с якета;
  • с външно облекло, монтиран силует.

Такива модели са универсални за всеки сезон и ситуация. Например, можете да носите тренч или палто и да поставите шал отгоре. Лесно е да се състави изискан вечерен лък с помощта на копринени блузи и върхове, както и ефектни бижута. Изборът на топ в стил също е разнообразен. Можете спокойно да носите както плътно прилепнала, така и свободна блуза.

Важно! Разкроените черни гамаши могат да си позволят момичета с напълно различни тен, защото визуално правят бедрата по-тънки и удължават краката. Основният обем клони надолу по крака.

Стилен цвят "леопард"

Уместността на животинските цветове активно се обсъжда от модните критици. Разбира се, „ леопардът“ е в тенденцията за сезона. Модерите с фасони в този цвят ще изглеждат ефектно в комбинация с по-приглушени нюанси на върха. Например „леопард“ може да се комбинира с бежово, бяло и черно, тъмно лилаво. Перфектна комбинация с кафяво. И колкото по-дълбок и богат е този цвят, толкова по-добре.

Крачоли вървят добре както с обувки на висок ток, така и със спортни стилове. Костюмите от леопард също са уместни. Например, можете да изберете късо палто или яке от същия цвят като гамаши.

Такъв необичаен принт веднага ще ви хване окото. Затова аксесоарите и други детайли трябва да бъдат по-сдържани, строги и сбити. Смелите момичета могат да експериментират с червено . Трябва обаче да внимавате изображението да не се окаже вулгарно и предизвикателно.

Внимание! Когато избирате модел с животински принт, важно е да запомните, че те седят добре само на фигури с идеални параметри.

Крачове с разрязани фасони

Можете да излезете с най-необикновения лък с помощта на разгалени гамаши с разфасовки до коленете. Моделът успешно се комбинира с ризи и жилетки, включително и каре. В този образ е трудно да остане незабелязан.

Като обувки в прохладния сезон е по-добре да използвате къси ботуши или ботуши с токчета с различна височина, така че краката да могат да се видят. През лятото стилети и отворени сандали с каишки изглеждат ефектно.

Стилът е подходящ за много жени, независимо от възрастта и фигурата. Разголените гамаши с цепки ще създадат невероятно женствен и изискан вид, в който можете да отидете на романтична среща, ежедневна разходка и дори работа. Копчета или ципове по линията на рязане са популярни. По този начин, по всяко време, изрезът може да бъде отворен, затворен или оразмерен.

Проверени тъкани

Наред с животински отпечатъци, клетката остава на върха на своята популярност. Разгорещените гамаши не стояха настрана. Те са подходящи да се комбинират с всякакви елементи на облеклото. Нещата обаче трябва да се подбират особено внимателно, за да не се подчертае случайно недостатъците на фигурата. Клетката се счита за универсален принт, подходящ във всяко изображение и стил. В такива гамаши можете да се чувствате комфортно както на бизнес среща, така и в нощен клуб.

Дизайнерите толкова обичаха килията, че създадоха десетки мотиви. Ето защо, когато избирате, обърнете внимание на размера на отпечатъка. Големите квадратчета могат да направят момиче с няколко сантиметра по-ниско.

За по- пълни момичета стилистите се препоръчват да изберат модели с малки клетки . Собствениците на стройна фигура подхождат на всяка опция. Горната част, разбира се, трябва да е обикновена . Аксесоарите могат да бъдат закачливи.

Помощ! За да бъдат в крак с модните тенденции, стилистите силно препоръчват да закупите това уникално облекло. С умел подход той успешно ще се впише във всеки ежедневен вид.

Оригинални оранжеви разфасовани гамаши

Ярките и модерни оранжеви гамаши са идеални за пролетта и лятото. Разбира се, това е уникална възможност да добавите модерен предмет към гардероба си. Собствениците на плосък корем могат да си позволят да носят подрязани ризи и топове с такива гамаши. Като топ е по-добре да използвате неутрални бежови нюанси или наситени изумрудени, бордо, кафяви.

С разгаращи се гамаши в гардероба си можете да създадете много уникални външен вид. Те ще подчертаят елегантността на женските крака, както и ще добавят екстравагантност. Цветовата палитра може да бъде избрана според вашия вкус. Основното е, че в изображението има хармония.