Punime artizanale për fëmijë në ditën e Shën Patrikut

Mbani duart e vogla të zëna me këto vepra artizanale për fëmijë të Ditës së Shën Patrikut! Ata do të jenë aq të zënë me krijimin, saqë as nuk do ta kuptojnë se po mësojnë në të njëjtën kohë! Këto janë perfekte për t'i bërë në shtëpi ose në klasë si një zanat më vete, ose si pjesë e një njësie!

ST. PATRICK'S DAY CRAFTS

ST. IDETË PËR MJETET E DITËS SË PATRICK

Pavarësisht se sa kohë keni ose me sa fëmijë po krijoni, do të gjeni disa ide argëtuese në këtë listë! Përdorni këto ide artizanale të Ditës së Shën Patrikut në një klasë ose në shtëpi për disa projekte artistike festive që mund të bëni me fëmijët e çdo moshe!

ST. Mjeshtëritë e ditës së PATRICK-ut për parashkollorët

Nëse jeni duke punuar me parashkollorët, ka disa vepra artizanale të shkëlqyera për parashkollorët për Ditën e Shën Patrikut në këtë listë! Bëni shamrocks ylber, piktura pa rrëmujë me ylber dhe më shumë!

ARGËTIM ME ST. PATRICK'S DAY ARTS & Mjeshtëri

Zijet janë një mënyrë e shkëlqyer për të ndërtuar aftësi të shkëlqyera motorike dhe për të mësuar rreth artistëve me ndikim! Mësimi praktik është një mënyrë e shkëlqyer për të angazhuar mendjen dhe trupin e tyre në të njëjtën kohë.

Llojet e projekteve artizanale që mund të bëni këtë Ditën e Shën Patrikut:

  • Mjeshtëri të printueshme – Përdorni printime falas për t'ju ndihmuar ta bëni zanatin tuaj më të thjeshtë!
  • Pikturë Projekte – Përdorni metodat tradicionale të pikturës, mësoni rreth një artisti të famshëm dhe bëni një zanat të frymëzuar, apo edhe përdorni disa teknika pa rrëmujë!
  • Rainbow Crafts –Punimet artizanale të Ditës së Shën Patrikut nuk janë thjesht jeshile! Ylberët janë një temë shumë argëtuese për t'u fokusuar gjithashtu!

ST. AKTIVITETET E DITËS SË PATRICKIT

Këto vepra artizanale për fëmijë të Ditës së Shën Patrikut janë një shtesë e shkëlqyer për të mësuarit tuaj me temë jeshile! Bëni një rrëmujë, ose përfundoni një projekt pa rrëmujë!

Rr. Artizanat për Fëmijët e Ditës së Patrikut

Arti Shamrock Dot

Krijoni këtë art argëtues me pika shamrock me një shabllon falas të printueshëm të shamrokut për Ditën e Shën Patrikut.

Vazhdo leximin

Shamrock Zentangle

Aktivitet artistik i ndërgjegjshëm i shamrock zentangle. Shamrock falas i printueshëm!

Vazhdo leximin

Shamrock Splatter Painting

Argëtohuni me bojën jeshile dhe mësoni rreth artistit të famshëm Pollock!

Vazhdo leximin

Lucky Paper Shamrock Artizanati

Bëni tërfilin tuaj me katër fletë!

Vazhdo leximin

Leprechaun Craft

Përdor shabllonin falas për të ndërtuar leprechaun tuaj!

Vazhdo leximin

Rainbow Puffy Paint

Bëni ylber argëtues me bojë të fryrë për një nga vepra artizanale të ditës së Shën Patrikut për fëmijë.

Vazhdo leximin

Ndërto një kurth leprechaun LEGO

Fëmijëve u pëlqen ta bëjnë këtë, dhe është shumë e lezetshme!

Vazhdo të lexosh

Leprechaun Trap Mini Garden

Ky mini-kopsht i vogël çiftohet gjithashtu si një kurth leprechaun!

Vazhdo leximin

Rainbow In A Bag

Kjo është një mënyrë argëtuese dhe pa rrëmujë për të pikturuar!

Vazhdo leximin

Tape Resist Rainbow Art

Ky projekt arti është shumë i gjallë dhe i përsosur për Ditën e Shën Patrikut!

Vazhdo të lexosh

Filtri i kafesë Rainbow Craft

Ky arti i qeshur me ylber është fantastike për fëmijët e të gjitha moshave!

Vazhdo Leximi

Klikoni më poshtë për aktivitetin tuaj FALAS në ditën e Shën Patrikut!

MË SHUMË ARGËTIM ST. IDETË PËR DITËN E PATRICK-ut

Shamrock PlaydoughShamrocks CrystalEksperimenti Magjik i QumështitGjuetia e thesarit OobleckSkittles RainbowKatapultë e Ditës së Shën Patrikut
Lëviz në Krye