2 Resep Slime Bahan - Tong Saeutik pikeun Leungeun Leutik

Elmer's ngagaduhan rupa-rupa lem khusus anu pikaresepeun pikeun ngadamel slime buatan bumi. Urang biasana mungkas nepi ka galon jugs tina lem jelas tur bodas kusabab biaya murah tur kemungkinan sajajalan. Nanging, kami mendakan yén upami anjeun resep lem khusus ieu sapertos lem glitter, lem warna, sareng lem glow int he dark, 2 resep slime bahan kami gaduh hasil anu pangsaéna.

2 BAHAN RESEP SLIME

Pembuatan slime anu gancang sareng gampang mangrupikeun anu urang sadayana pilari, sareng 2 bahan slime kami mangrupikeun bahan slime pangsaéna dina hiji botol! Lem khusus Elmer saé pisan pikeun sadayana dina hiji pembuatan slime sabab glitter sareng warna atanapi glow dina pigmén poék parantos disayogikeun!

Nyieun lendir mangrupikeun masalah anu serius sareng murangkalih, sareng kuring terang sadayana milarian. resep slime pangalusna sabudeureun. Resep Slime 2 Bahan Kami nyaeta hiji deui resep lendir LUAR BIASA nu bisa kami tunjukkeun kumaha cara ngadamelna.

Oh sareng slime oge elmu, janten tong hilap. Inpo hébat dina elmu balik slime gampang ieu di handap. Tonton pidéo mimiti kuring dugi ka réngsé sareng tingali slime gagal ogé

CARA NYIEUN 2 BAHAN SLIME

Elmers Glitter Glue slime, lem warna slime, sareng glow in the dark lem slime super gampang. nyieun jeung bagian pangalusna éta warna, glitter, sarta kakuatan glow geus disadiakeun pikeun anjeun! Anjeun salawasna bisa nambahkeun leuwih glitter, tapi lamunkeur néangan nyieun slime bébas mess, kalawan sababaraha bahan tambahan sabisa, resep ieu sampurna. Tangtosna, bakal aya sababaraha kacau sareng slime!

Upami anjeun hoyong ningali naon deui anu anjeun tiasa nyampur kana slime sareng kumaha cara ngadamel slime anu saé sapanjang taun, pariksa kami Ultimate Slime Buku Pituduh. Ieu asesoris sampurna jeung hadir kalawan sababaraha gratis slime heboh ogé!

Dasar pikeun slime ieu ngagunakeun salah sahiji slime paling dasar urang. resep, ngan dua bahan anu glitter, warna, atawa lem glow jeung aci cair .

Ayeuna lamun anjeun teu hayang make aci cair, anjeun tiasa leres-leres nguji salah sahiji resep dasar kami anu sanés nganggo larutan saline atanapi bubuk boraks .

Resep lendir anu gampang, "cara ngadamel" bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngawasa lendir dina 5 menit! Kami geus sababaraha taun tinkering kalawan 4 resep slime dasar favorit urang pikeun mastikeun Anjeun bisa nyieun slime pangalusna unggal waktu!

Kami yakin diajar kumaha carana nyieun slime teu matak nguciwakeun atawa frustrating! Éta sababna urang hoyong nyandak tebak-tebakan pikeun ngadamel slime!

  • Panggihan bahan slime anu pangsaéna sareng kéngingkeun suplai lendir anu pas pertama kalina!
  • Jieun resep slime mengembang gampang anu bener-bener jalan!
  • Kéngingkeun konsistensi anu leueur sareng lemes anu dipikacinta ku budak!

Teu aya deui anu kedah nyitak tulisan blog SELURUH kanggongan hiji resep!

Kéngingkeun resep lendir dasar kami dina format anu gampang dicitak supados anjeun tiasa ngaleungitkeun kagiatan!

—> >> KARTU RESEP SLIME GRATIS

PASOKAN 2 BAHAN SLIME:

Sakumaha anu ku kuring disebutkeun di luhur, anjeun tiasa nganggo salah sahiji resep slime dasar urang pikeun slime glitter ieu, tapi urang resep super gancang ieu, 2 bahan resep slime kalawan lem Elmers glitter, lem warna, atawa lem glow.

  • 1 Botol Elmer's Washable Glitter Glue, Color Glue, atau Glow Glue (warna naon waé)
  • 1/8-1/4 cup Liquid Starch sapertos Lin it atanapi Sta Flo Merek (Catetan: Kami nganggo merek Lin it dina pidéo kami sareng nganggo kira-kira 1/8 cangkir. Merek Sta-Flo panginten peryogi sakedik deui!)

Tip SLIME: Henteu gaduh lem khusus tapi seueur lem jelas? Anjeun tiasa ngadamel resep slime 2 bahan ieu nganggo lem jelas, ngawarnaan kadaharan, sareng seueur glitter. Nganggo resep anu sami.

PETUNJUK NGAJIKEUN 2 BAHAN SLIME:

TONTON: Mimitian nepi ka rengse nyieun slime video komo slime epik. gagal oge!

LANGKAH 1: Mimitian ku nambahkeun lem glitter, lem warna atawa lem glow kana mangkok jeung cokot alat keur nyampur.

Hiji botol nyieun hiji angkatan slime ukuranana alus. Anggo 3 warna sareng putar babarengan pikeun slime galaksi, slime unicorn, atanapi tema slime putri duyung.

LANGKAH 2: Mimitian nambahkeun nepi ka1/8 cangkir pati cair jeung aduk nepi ka konsistensi slime ngabentuk.

Tambahkeun kana aktivator slime anjeun, pati cair, pikeun ngalengkepan réaksi kimiawi nyieun slime. Tambahkeun aktivator lalaunan. Pikeun bets tunggal slime 1/8 ka 1/4 cangkir ngalakukeun trik nu (gumantung merek), tapi lamun pikir éta masih teuing caket, terus nambahkeun sababaraha tetes sakaligus dugi ka manggihan konsistensi rék.

CATETAN: Merk pati cair bisa rupa-rupa. Kami mendakan langkung sakedik aci anu diperyogikeun nganggo merek Lin It tapi langkung seueur anu diperyogikeun ku merek Sta Flo!

Upami lendir anjeun masih karasa caket, anjeun peryogi langkung aci. Ati-ati, sareng tambahkeun sakedik-sakedik dugi ka konsistensi anu dipikahoyong. Upami anjeun nambihan teuing aci cair, lendir anjeun bakal kaku sareng karét. Anjeun salawasna bisa nambahkeun, tapi anjeun teu bisa nyokot jauh.

Pertama kali anjeun nyieun slime biasana perlu sababaraha experimentation pikeun manggihan konsistensi slimy nu pas keur anjeun. Nyieun slime bisa jadi saeutik kawas goldilocks manggihan ranjang katuhu atawa bubur katuhu. Sababaraha murangkalih langkung resep sareng sababaraha murangkalih langkung teguh.

Tips SLIME #1: Slime pati cair mimitina sigana sesah, tapi antosan sababaraha menit!

Tips SLIME #2: Kami sok nyarankeun kneading slime anjeun saatos nyampur. Kneading slime bener mantuan pikeun ngaronjatkeun konsistensi na. lendir kudu kneaded 🙂

Anjeunbakal resep kumaha gampangna sareng elastisna resep slime lem glitter ieu ogé didamel sareng dimainkeun ogé.

LANGKAH 3: Sakali anjeun ngagaduhan konsistensi slime anu dipikahoyong. , teraskeun sareng maén! Sakumaha ageung anjeun tiasa kéngingkeun?

Ieu ogé ngajantenkeun gagasan pésta slime anu sampurna sareng/atanapi pésta. Ajak murangkalih ngadamel slime téma pikeun ngiringan pésta!

Tingali ideu wadah slime kami pikeun ngirim slime ka bumi.

TIP SLIME #3: Upami anjeun aya di toko karajinan atawa toko dollar pariksa kaluar vas fillers bagian. Anjeun ogé tiasa nambihan sato plastik, hurup, lancah, sareng seueur deui pikeun nyiptakeun téma anu unik! Dinosaurus, harta karun bajak laut, putri, sareng seueur deui. Malah nyieun tema liburan atawa musiman .

TIPES SLIME #4: Pikeun meunangkeun regang nu pangalusna, tarik slime Anjeun lalaunan. Anjeun tiasa maca sadayana ngeunaan ieu dina élmu slime. Tarik teuas teuing jeung slime Anjeun megatkeun gancang! Sababaraha kali ieu naha jalma teu nganggap slime maranéhanana cukup stretchy.

SLIME ELMU, KIMIA UNTUK BARUDAK, JEUNG SENANG!

Urang sok resep kaasup saeutik. elmu slime homemade sabudeureun dieu, tur éta sampurna pikeun STEM nu elmu, téhnologi, rékayasa, seni, jeung math. Kami ngagaduhan séri énggal ngeunaan standar sains NGSS, ku kituna anjeun tiasa maca kumaha ieu ogé cocog! (Pikirkeun NGSS 2-PS1-1: Matéri sareng Interaksi Éta)

Slime leres-leres ngadamel demonstrasi kimia anu saésareng murangkalih ogé resep! Campuran, zat, polimér, cross-linking, kaayaan zat, élastisitas, jeung viskositas ngan sababaraha konsép sains nu bisa digali ku slime homemade!

Naon elmu balik slime? Ion borat dina aktivator slime (natrium borat, bubuk boraks, atawa asam boric) campur jeung lem PVA (polyvinyl asétat) sarta ngabentuk zat stretchy tiis ieu. Ieu disebut cross-linking!

Lem mangrupa polimér sarta diwangun ku untaian atawa molekul anu panjang, ulangan, jeung idéntik. Molekul-molekul ieu ngalir ngaliwatan silih ngajaga lem dina kaayaan cair. Nepi ka…

Sawaktos Anjeun nambahkeun ion borat kana campuran, éta mimiti nyambungkeun untaian panjang ieu babarengan. Aranjeunna mimiti kusut sareng nyampur dugi zatna kirang sapertos cairan anu anjeun ngamimitian sareng kandel sareng manteng sapertos lendir! Nu ngajadikeun slime jadi polimér.

Gambar bédana spaghetti baseuh jeung spaghetti sésa poé isukna. Nalika lendir ngabentuk, untaian molekul anu kusut mirip sareng gumpalan spaghetti!

Naha lendir cair atanapi padet? Kami nyebatna cairan Non-newtonian sabab éta sakedik tina duanana!

Baca langkung seueur ngeunaan élmu lendir di dieu!

2 FAQ LEMÉLÉN BAHAN

Slime tiasa tahan lami! Kuring meunang seueur patarosan ngeunaan kumaha kuring nyimpen slime kuring. Kami nganggo wadah anu tiasa dianggo deui dina palastik atanapi gelas. Pastikeun pikeun ngajaga anjeunslime beresih jeung bakal lepas pikeun sababaraha minggu. Abdi resep kana wadah gaya deli dina daptar suplai slime anu disarankeun.

Upami anjeun hoyong ngantunkeun murangkalih sareng sakedik lendir tina proyek kemah, pesta, atanapi kelas, kuring bakal nyarankeun bungkusan wadah anu tiasa dianggo deui tina toko dollar atawa toko grocery atawa malah Amazon. Pikeun grup badag, kami geus dipaké wadah condiment sakumaha katingal di dieu .

LEUWIH SUMBER SLIME nyieun!

Sadayana nu peryogi kauninga ngeunaan ngadamel slime aya di handap! Naha anjeun terang yén urang ogé resep kana kagiatan élmu?

  • SLIME FOR BEGINNERS!
  • KUMAHA CARA SLIME KURING?
  • KUMAHA MANGKEUN SLIMT DINA BAJU!
  • Tips Nyieun SLIME AMAN!
  • ELMU SLIME BARUDAK BISA NGAHARTI!
  • TONTON VIDEO SLIME URANG SUNDA
  • BAHAN-BAHAN PALING PANGGIH NYIEUN SLIME!
  • MANFAAT LUAR BIASA NU LUAR DARI SLIME MARING JEUNG BARUDAK!

ELMERS GLITTER GLUE SLIME NGAN SALAH SATU DARI SEBAB IDE SLIMY URANG!

Coba resep slime homemade nu leuwih seru di dieu. Pencét tautan atanapi dina gambar di handap ieu.

Teu kedah deui nyitak hiji tulisan blog kanggo hiji resep!

Kéngingkeun resep lendir dasar kami dina format anu gampang dicitak supados anjeun tiasa ngaleungitkeun kagiatan!

—>>> GRATIS KARTU RESEP SLIME

Gulir ke atas