Gingerbread Playdough Resep - Bins Saeutik keur Leungeun Little

Naha ieu nyieun cookies atawa nyieun playdough! Naha anjeun resep baking cookies gingerbread man, ngarencanakeun palajaran tema gingerbread, atanapi ngan resep naon waé anu seungit, resep adonan roti jahé urang mangrupikeun jawabanna. Resep playdough urang téh bener populér, sarta taun ieu kuring hayang datang nepi ka playdough Gingerbread. Ngarasakeun kaulinan indrawi seungit tina gingerbread musim ieu!

CARA NYIEUN GINGERBREAD PLAYDOUGH

KAGIATAN PLAYDOUGH

Playdough mangrupa tambahan alus teuing pikeun kagiatan preschool anjeun! Malah nyieun kotak rame tina bal tina adonan roti jahé homemade, pin rolling leutik, jeung asesoris pikeun motong lalaki playdough roti jahé.

Tingali kagiatan playdough nu leuwih seru!

KELUARKEUN WAKTU MAIN KU MATH:

  • Pindahkeun adonan jadi kagiatan cacah jeung tambahkeun dadu! Gulung sareng tempatkeun jumlah barang anu leres dina playdough gingerbread lalaki!
  • Jieun kaulinan sareng anu kahiji dugi ka 20, meunang!
  • Atawa cokot lembar kerja Matematika gratis kami di handap pikeun latihan nomer 1 ka 10…

LEMBAR KERJA NATAL GRATIS

RESEP GINGERBREAD PLAYDOUGH

Hoyong terang kumaha nyieun gingerbread playdough tanpa masak? Tingali resep playdough no cook kami!

BAHAN-BAHAN:

  • 1 cangkir uyah
  • 2 gelas cai
  • 4 sendok minyak
  • 2 séndok krim tina karah
  • 1 séndokjahé digiling
  • 2 sendok kayu manis
  • 2 gelas tipung

CARA NYIEUN GINGERBREAD PLAYDOUGH

LENGKAH 1. Campur uyah, cai, minyak, krim tartar, jahé, jeung kayu manis dina panci sedeng jeung masak dina panas sedeng nepi ka ngagolak dimimitian.

Léngkah 2. Tambahkeun tipung jeung handap panas, aduk vigorously nepi ka adonan narik jauh ti sisi panci sarta mimiti ngabentuk bal.

Bisa jadi aya gumpalan-gumpalan leutik tipung anu henteu diadun, tapi ieu bakal adun nalika diaduk. (Simkuring nganggap adonan kawas kacang refried!)

Léngkah 3. Angkat tina panas jeung ngahurungkeun kana kertas parchment atawa kertas lilin. Ngidinan pikeun niiskeun sakeudeung.

Léngkah 4. Knead ogé, senang-senang ku cara ngaguluyur jeung ditumbuk. Ieu bakal nyampur dina lumps leutik tipung.

TIP: Simpen playdough jahé dina wadah kedap udara dina kulkas. Ngidinan dugi ka suhu kamar sateuacan maén.

KAGIATAN GINGERBREAD LEUWIH LEUWIH SENANG

  • Jieun lendir roti jahé anu manteng jeung boraks.
  • Alternatipna, cobian lendir roti jahé anu seungit ieu.
  • Maénkeun kaulinan gingerbread man nu bisa diprint ieu.
  • Jieun imah roti jahé kertas warna-warni.
  • Jieun roti jahé kristal ku boraks atawa uyah (tempo di handap).
  • Lalajo ngabubarkeun roti jahé sareng seueur deui…
Edible Gingerbread SlimeGingerbread Kuring Spy3D Gingerbread HouseGingerbread Élmu PercobaanGingerbread Man AsinGingerbread Playdough Play

GINGERBREAD PLAYDOUGH Pikeun Liburan

Klik dina gambar di handap ieu atanapi dina tautan kanggo kagiatan Natal anu langkung gampil pikeun murangkalih.

GIDE LIBUR LEUWIH SENANG…

Percobaan Elmu NatalSlime NatalKagiatan STEM NatalAdvent Gagasan KalenderGedong Natal LEGOKagiatan Matematika Natal
Gulir ke atas