Jr Insinyur

Lab Saringan Cai

Naha anjeun tiasa ngamurnikeun cai kotor nganggo sistem filtrasi cai? Diajar ngeunaan filtrasi sareng ngadamel saringan cai anjeun nyalira di bumi atanapi di kelas. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaét...

Gulir ke atas