Hapus Glitter Slime Resep - Bins Saeutik pikeun Leungeun Leutik

Slime mangrupikeun salah sahiji ékspérimén kimia anu paling keren di dinya, sareng anu anjeun peryogikeun ngan ukur sababaraha hal ti toko kelontong pikeun ngadamel ieu nyieun lendir glitter lem jelas. Anjeun henteu' t kudu make ngan lem bodas, anjeun tiasa nganggo lem jelas teuing! Pariksa kami resep slime glittery nu caang jeung herang, sarta anjeun bakal boga aktivitas elmu tiis ogé.

Jieun CLEAR GLE GLITTER slime RESEP

Kami resep resep slime pati cair tradisional kami kalayan lem jelas sareng lem bodas. Gawéna hébat boh cara jeung aya kitu loba senang cara pakéan nepi slime, tingali kumaha urang ngalakukeun dieu. Sababaraha kali urang ngarasa kawas nyieun slime glittering jeung sababaraha kali urang ngarasa kawas nyieun slime opak opak.

Kami geus ngagunakeun lem jelas nyieun slimes tiis kawas lendir bola panon urang oozing keur nikmat pihak Lebaran, atawa waluh urang. nyali slime dijieun di jero waluh nyata, anca slime laut, jeung slime katumbiri!

TONTON VIDEO SLIME DI AKSI (Cukup tambahkeun deui glitter pikeun slime glitter ekstrim!)

Klik Di dieu Pikeun Ngundeur GRATIS Dicitak

PANTAH: Tulisan ieu ngandung tumbu afiliasi.

PASOK

Elmer's Washable Clear Glue

Liquid Starch

Glitter

Cai

Wadahna, Gelas Ukur, jeung Sendok

JIEUNAN LEMPUR GLITTER JELAS

Tambahkeun 1/2 cangkir lem kana wadah

Tambahkeun 1/2 cangkir cai jeung aduk.

Dina ieuwaktos Anjeun tiasa nambahkeun glitter Anjeun. Janten berehan! Anjeun oge bisa nambahkeun ngawarnaan kadaharan. Campur sadayana deui.

Tambahkeun 1/2 cangkir pati cair kana campuran lem sareng glitter anjeun. Naon anu saé nyaéta réaksi langsung.

Élmu lendir

Naon élmu anu aya di balik lendir? Natrium borat dina aci {atawa bubuk boraks atawa asam boric} campur jeung lem PVA {polyvinyl-acetate} sarta ngabentuk zat stretchy tiis ieu. Ieu disebut cross linking! Slime ogé dianggap polimér. Kuring ogé geus nyieun sumber élmu slime basajan di dieu.

Slime anjeun bakal langsung ngahiji. Terus aduk nepi ka kandel teuing aduk jeung sendok jeung pindah ka make leungeun Anjeun! Élmu anu lumayan saé upami anjeun naroskeun ka kuring.

Ayeuna anjeun gaduh lendir anu kandel sareng elastis, lem glitter bening anu siap pikeun dipariksa. Kuring manggihan yén lem jelas ngahasilkeun slime firmer, kandel tapi tetep oozes tur manjang, tapi anjeun kudu jadi rada gentler kalawan eta.

Anjeun oge bisa: TAMBAHKAN CONFETTI kana slime Anjeun

Bodas lem ngajadikeun slime looser nu ngalir leuwih bebas . Kacuali tangtos anjeun hoyong nyobian resep flubber kami anu mangrupikeun lendir anu asik, kuat, sareng elastis anu didamel nganggo lem bodas.

Resep kami geus resep teu gagal pikeun nyieun slime pikeun sababaraha taun ka tukang. Kami resep kagiatan kimia anu saé ieu sareng ngarepkeun anjeunogé bakal. Pastikeun pikeun pariksa langkung seueur proyék sains sareng STEM kami anu saé pikeun murangkalih sadaya umur!

Kuring sok panginten ngadamel slime mangrupikeun pangalaman mistis anu disimpen pikeun Pinterest, tapi kuring salah! Upami anjeun parantos ngantosan nyobian ngadamel slime, ulah. Anjeun bakal kaget kumaha gampangna ngadamel slime. Resep slime kami buktikeun!

CARA NYIEUN LEMPET JELAS GLITTER SLIME JEUNG BARUDAK!

Klik tautan di handap pikeun mariksa kaluar deui ideu keren pikeun dicobian sareng murangkalih.

Gulir ke atas