Kimia

Kampi Veror i Kimisë

Kampi veror i Kimisë është një mënyrë e shkëlqyer për të eksploruar shkencën dhe argëtimin me fëmijët e të gjitha moshave! Sigurohuni që të merrni të gjitha aktivitetet e kampit veror të printueshëm d...

Lëviz në Krye