Politika e privatësisë

"Timurovets Science for kids" , e aksesueshme nga "https://timurovets.com" , një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje informacionesh që mblidhen dhe regjistrohen nga "Timurovets Science for kids" dhe si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me politikën tonë të privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni në emailin "[email protected]" .

Kjo Politikë e Privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndanë dhe/ose mbledhin në "Timurovets Science for kids" . Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqeje interneti.

Pëlqimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Informacioni që mbledhim

Të dhënat personale që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet t'i jepni ato, do t'ju bëhen të qarta në momentin që ju kërkojmë të jepni informacion personal.

Nëse na kontaktoni drejtpërdrejt, ne mund të marrim informacion shtesë rreth jush, si emrin, adresën e emailit, numrin e telefonit, përmbajtjen e mesazhit dhe/ose bashkëngjitjet që mund të na dërgoni dhe çdo gjë tjetër informacionin që mund të zgjidhni të jepni.

Si e përdorim ne informacionin tuaj

Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, duke përfshirëpër:

  • Siguroni, operoni dhe mirëmbani faqen tonë të internetit
  • Përmirësoni, personalizoni dhe zgjeroni faqen tonë të internetit
  • Të kuptoni dhe analizoni se si e përdorni faqen tonë të internetit
  • Zhvilloni produkte, shërbime, veçori dhe funksionalitete të reja
  • Komunikoni me ju, drejtpërdrejt ose nëpërmjet një prej partnerëve tanë, duke përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t'ju ofruar përditësime dhe informacione të tjera në lidhje me faqen e internetit, dhe për qëllime marketingu dhe promovimi
  • Të dërgojë email
  • Gjeni dhe parandaloni mashtrimin

Skedarët e regjistrave

"Timurovets Science for kids" ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur ata vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është të analizojë tendencat, të administrojë sitin, të gjurmojë lëvizjen e përdoruesve në uebsajt dhe të mbledhë informacion demografik.

Cookies dhe Web Beacons

Si çdo faqe tjetër interneti, tempse përdor 'biskota'. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për tëoptimizoni përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Partnerët tanë të reklamimit

Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin cookie dhe fenerë ueb . Secili prej partnerëve tanë të reklamave ka politikën e tij të privatësisë për politikat e tij mbi të dhënat e përdoruesve.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat dhe lidhjet e tyre përkatëse që shfaqen në , të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se "Timurovets Science for kids" nuk ka qasje ose kontroll mbi këto kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta

"Timurovets Science for kids" Politika e privatësisë nuk aplikoni për reklamues të tjerë ose faqe interneti. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Mund të zgjidhni të çaktivizoni cookie-t përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar rreth menaxhimit të cookie-ve meshfletues të veçantë të uebit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave të GDPR

Dëshirojmë të sigurohemi që të jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtë për sa vijon:

E drejta për akses – Ju keni të drejtë të kërkoni kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t'ju kërkojmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.

E drejta për korrigjim – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të korrigjojmë çdo informacion që mendoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni që ne të plotësojmë informacionin që mendoni se është i paplotë.

E drejta e fshirjes – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kufizuar përpunimin – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të kufizojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kundërshtuar përpunimin – Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin tonë të të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta e transportueshmërisë së të dhënave – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne t'i transferojmë të dhënat që kemi mbledhur te një organizatë tjetër, ose drejtpërdrejt te ju, në kushte të caktuara.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj kohë për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Informacionet e fëmijëve

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimimbrojtje për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, të marrin pjesë dhe/ose të monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre në internet.

"Timurovets Science for kids" nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën nga 13. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona maksimale për ta hequr menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.

Lëviz në Krye