Politika e kukive

Kjo është politika e cookie-ve për "Timurovets Science for kids", e aksesueshme nga "https://timurovets.com"

Çfarë janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookies, të cilët janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim dhe pse ndonjëherë na duhet t'i ruajmë këto cookie. Ne do të ndajmë gjithashtu se si mund t'i parandaloni këto kuki nga ruajtja, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose 'prish' elementë të caktuar të funksionalitetit të sajteve.

Si i përdorim cookies

Ne përdorim cookie për një shumëllojshmëri nga arsyet e detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë sajt. Rekomandohet që t'i lini të gjitha cookie-t nëse nuk jeni të sigurt nëse ju duhen apo jo në rast se ato përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Çaktivizimi i cookies

Mund të parandaloni vendosjen e cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Kini parasysh se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i kukive zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos çaktivizoni cookies.

TheCookies Ne vendosim

 • Cookies preferencat e sajtit

  Me qëllim që t'ju ofrojmë një përvojë të shkëlqyer në këtë sajt, ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon ky sajt kur ju e përdorni atë. Për të mbajtur mend preferencat tuaja, ne duhet të vendosim skedarë kuki në mënyrë që ky informacion të mund të thirret sa herë që ndërveproni me një faqe ndikohet nga preferencat tuaja.

Cookies nga palët e treta

Në disa raste të veçanta ne përdorim gjithashtu cookie të ofruara nga palë të treta të besuara. Seksioni i mëposhtëm detajon se cilat skedarë të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

 • Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet analitike më të përhapura dhe më të besuara në ueb për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe mënyrat se si ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto kuki mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë kaloni në sajt dhe faqet që vizitoni, në mënyrë që ne të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse.

  Për më shumë informacion mbi kukit e Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.

 • Analizat e palëve të treta përdoren për të gjurmuar dhe matur përdorimin e kësaj faqeje në mënyrë që ne të mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse. Këto kuki mund të gjurmojnë gjëra të tilla si se sa kohë kaloni në sajtin ose faqet që vizitoni, gjë që na ndihmon të kuptojmë se si mund ta përmirësojmë sajtin për ju.

 • Shërbimi i Google AdSense që ne përdorim për të shërbyerreklamimi përdor një cookie DoubleClick për të shërbyer reklama më të përshtatshme në ueb dhe për të kufizuar numrin e herëve që ju shfaqet një reklamë e caktuar.

  Për më shumë informacion mbi Google AdSense shihni FAQ-të zyrtare të privatësisë së Google AdSense.

Më shumë informacion

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka që nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të largoheni cookies aktivizohen në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që ju përdorni në faqen tonë.

Megjithatë, nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

<0 4>
 • Email: "[email protected]"
 • Lëviz në Krye