Rainbow Sensory Bin - Little Bins for Little Hands

Koshi ndijor i Rainbow

Duke eksploruar ngjyrën përmes lojës ndijore!

Përpunimi ndijor , Eksplorimi & Duke luajtur!

Ne i duam ngjyrat dhe i duam kazanët ndijor! Ne përdorim shumë kosha ndijore këtu përreth për të gjitha llojet e lojës dhe të mësuarit! Një nga mbushësit tanë të preferuar është orizi i thjeshtë i vjetër i bardhë. Ndonjëherë e bëjmë pak festive dhe i shtojmë pak ngjyra! E thjeshtë për t'u bërë, merrni një filxhan ose oriz, 1/2 lugë uthull dhe ngjyrues ushqimor dhe tundeni në enë të mbyllur fuqishëm. Thajeni në një peshqir letre dhe luani. E ruaj orizin tim në një qese plastike me zinxhir gallon kur nuk e përdor. Shikoni se si t'i ngjyrosni materialet tuaja të lojës shqisore këtu.

Konfigurimi i koshit të sensorit të Rainbow

Meqenëse kam bërë kosha me sensorë për një kohë, i ruaj me kujdes artikujt nga sezoni në stinë dhe i ripërdor përsëri për kosha të ndryshëm sensorë . Doja të bëja një kosh të ri ndijor ylber këtë vit për të mirëpritur Pranverën! Kam përdorur mbushësin tonë të orizit me ngjyrë ylber dhe disa rruaza të qarta pony për pak shkëlqim. Shtova një CD të vjetër për të bërë ylber në mur ose dysheme, një rrotë ylberi, një enë ylberi, gota ylberi, lidhje ylberi, vezë të Pashkëve dhe disa lugë me ngjyra argëtuese nga dyqani lokal i kosit (lugët matëse funksionojnë gjithashtu!) Mbani në mendje se pothuajse gjithçka erdhi nga dyqani i dollarëve! Koshat sensorë mund të jenë të lira dhe të lehtë për t'u ndryshuar duke përdorur shumë prej tyremateriale!

Eksplorimi i teksturës së Rainbow Rice

E vetmja gjë me Liam dhe kazanët ndijor është se ne po përpiqemi t'i zgjojmë shqisat dhe t'i japim atij të dhëna shqisore për ta ndihmuar atë të rregullojë trupin e tij! Ai është një kërkues shqisor, por shpesh edhe një shmangës i të dhënave shqisore. Mbushësi duhet të jetë i duhuri. Atij i pëlqen ndjesia e orizit! Nëse fëmija juaj nuk ka ndonjë problem të përpunimit ndijor, koshat sensorë mund të ofrojnë ende të njëjtat përfitime të mrekullueshme. ÇDO fëmijë mund të përfitojë nga një kosh ndijor!

Luaj Rainbow Sensory Bin

Kaq shumë gjëra për të bërë në një kosh ndijor përveç kësaj ndjeje orizin! Mbushni dhe tundni vezët për zë, hapni enët dhe praktikoni aftësi të shkëlqyera motorike dhe mbushni e hidhni kupat!

Bëni zinxhirë, numëroni lidhjet, fryni rrotën e kunjit, kaloni me fije lidhjet, dhe kthejeni rrotën e kunjit në një rrotë për përdorimin e orizit për ta bërë atë të rrotullohet! Ky kosh ndijor ylber përfshin kaq shumë shqisa që fëmija juaj të flasë me ju!

Numëroni lidhjet dhe mësoni ngjyrat për ta kthyer atë gjithashtu në planin tuaj të mësimit të mësimit të hershëm!

Me kazanët Sensory, mundësitë janë të pafundme! A keni bërë kohët e fundit një kosh ndijor!

Shpresoj se do të ndiqni së bashku me ne dhe të gjithë koshat tanë ndijor këtë vit!

Pinterest, Facebook, G+,

ose ABONOHUNI tek ne me email në shiritin tonë anësor

Shikoni "Taktilin" tonë të riUdhëzuesi i luajtjes ndijore

Më shumë ide për luajtje me ngjyra dhe ylber

Lëviz në Krye