Përvijimet e pemës së Krishtlindjes për vepra artizanale për fëmijë

Kapni këto skica të pemës së Krishtlindjeve FALAS dhe të lehta për t'u përdorur të frymëzuara nga artistë të famshëm dhe teknika të thjeshta arti! Krijoni vepra artizanale festive të Krishtlindjeve që mund të dyfishohen edhe si shabllone të pemës së Krishtlindjes për të gjitha nevojat tuaja për punimet e festave! Këto projekte të thjeshta arti për Krishtlindje janë gjithashtu perfekte për të bërë kartolina të Krishtlindjeve të bëra në shtëpi ose për t'i kthyer ato në stolitë e Krishtlindjeve për pemën!

PARAQITJE TË PEMËS SË KRISHTLINDJEVE PËR FËMIJË

KRAPE KËTË FALAS PARAQITJA E NJË PEME TË KRISHTLINDJEVE!

A keni nevojë për një skicë të pemës së Krishtlindjes? Ndonjëherë ju duhet thjesht një shabllon për të filluar me formën bazë, ose jeni duke kërkuar për një projekt të thjeshtë artizanal për Krishtlindje. Këto skica të pemës së Krishtlindjes janë të shpejta, të thjeshta dhe të përshtatshme për printer. PLUS, ne kemi krijuar një projekt të shpejtë arti për të shkuar së bashku me çdo skicë të pemës.

SI TË PËRDORNI PARAQITURËN E PEMËS SË KRISHTLINDJES

Shikoni videon më poshtë për një përmbledhje të shpejtë të projekteve që zgjodhëm të bëjmë me skicat tona të pemës së Krishtlindjes. Ndërsa teknikat janë të thjeshta, projektet përshtaten lehtësisht për shumë nivele të moshës dhe përfshijnë teknika arti të procesit argëtues që mund t'i shijojnë edhe të rriturit!

Mundësitë janë të pafundme! Keni nevojë për edhe më shumë projekte artistike për Krishtlindje, gjeni ato këtu.

FURNIZIMET E NEVOJSHME:

  • Përvijimet e pemës së Krishtlindjes plus udhëzime të shkruara dhe fotografike!
  • Furnizime arti
  • Ngjitës dhe gërshërë
  • Letër shtesë, fjongo osekartat bosh (shih këshillat më poshtë)

HAPI 1: Shkarkoni dhe printoni skicat e pemës së Krishtlindjes. Mund ta printoni dhe ta përdorni siç është në letrën e kopjimit, ose mund ta prisni pemën dhe ta gjurmoni në letër ose poster me peshë më të rëndë! Sigurohuni që të shikoni videon e mësipërme!

Merrni paketën FALAS me skicat e Krishtlindjeve me shabllone !

AKTIVITETET E PRERJES SË PEMËS SË KRISHTLINDJES

Sigurohuni për të rrëmbyer paketën e printueshme falas për të provuar këto katër projekte arti të Krishtlindjeve, ose përdorni idetë si një pikënisje për mendimin tuaj për këtë zanat të Krishtlindjeve. Ju mund t'i përdorni lehtësisht këto printime të pemës së Krishtlindjes për të bërë kartolina të bëra vetë për Krishtlindje.

PROJEKTI #1: Paint Splatter Tree Outline

HAPI 1: Printo dhe prerë qendrën e pemës.

HAPI 2: Duke përdorur bojë akrilike, përdorni teknikën drizzle and splatter për të dizajnuar pemën tuaj.

HAPI 3: Ngrini shabllonin tuaj dhe hiqeni atë përpara se boja të thahet .

Mësoni më shumë rreth kësaj teknike me J ackson Pollock dhe bëni gjithashtu një flok dëbore !

PROJEKTI #2: Përvijimi i pemës me ngjyrë uji

HAPI 1: Printo shabllon.

HAPI 2: Përdor shtupa pambuku dhe bojëra uji për të dizajnuar pemët e tua perfekte të Krishtlindjeve!

Ide alternative: Vizatoni pemën me ngjitës të bardhë shkollore, spërkateni me kripë dhe lëreni të thahet. Këtë mund ta bëni edhe me rrathë për stolitë në pemë. Përdorni bojëra uji për të ngjyrosurkripë. Shikoni si funksionon pikturimi me kripë këtu.

PROJEKTI #3: Skicë e pemës së pikturuar me top pambuku

HAPI 1: Shtypni shabllonin.

HAPI 2: Preni konturin e pemës dhe vendoseni në karton.

HAPI 3: Përdorimi i topave të pambukut dhe bojë akrilike, lyejeni pambukun rreth skajeve të pemës suaj, duke krijuar një efekt thumbues. Hiq shabllonin.

HAPI 4: Përdor bojëra uji për të spërkatur dritat në pemën tuaj.

PROJEKT #4: Arti i skicës së pemës së Krishtlindjes me stampim

HAPI 1: Printo shabllon.

HAPI 2: Prisni pemë dhe përdorni ato si shabllon për të prerë stokun e kartave.

HAPI 3: Mbuloni secilën pemë me bojë akrilike dhe më pas vulosni ato në karton.

HAPI 4: Spërkatni bojë të bardhë për të krijuar një efekt bore

IDE PËR DEKORIMIN E DERËVE TË KLASËS SË KRISHTLINDJEVE

Dekoroni një derë ose tabelë buletini me një fushë pemësh të frymëzuara nga Kandinsky me këtë prerje dhe model zbukurimi FALAS të pemës së Krishtlindjes.

Këshilla e mësuesit: Nxënësit mund të bëjnë një shumëllojshmëri të këtyre pemëve për dekorime fantastike të dyerve të klasës për Krishtlindje për klasën dhomë ose hapësirën e mbledhjeve! Dëshironi të shtoni një sfond? Përdorni fletë letre blu ose poster (ose bojë letre blu) dhe përdorni metodën klasike të spërkatjes Pollock me bojë të bardhë për të vendosur një sfond me dëborë. Ose secili student individualisht të bëjë një sfond në stilin e preferuar artistik dhe të shtojë pemën e tij.Bashkangjisni çdo faqe individuale në derën e klasës suaj!

MË SHUMË SHAMBLE TË PËRKUFIZIMIT TË PEMËS SË KRISHTLINDJES

Të gjitha projektet e artit të Krishtlindjeve dhe idetë artizanale vijnë me një prerje, skicë ose shabllon të lirë të pemës së Krishtlindjes të printueshme që mund të të përdoret për një sërë projektesh.

  • Tabela 3D për pemën e Krishtlindjes dhe idenë e kartës së Krishtlindjes
  • Zbukuri i pemës së Krishtlindjes Mondrian me shabllon
  • Pema e Krishtlindjeve Zentangle e printueshme
  • Projekti i pikturës me xham të kundërt të pemës së Krishtlindjes
  • Pema artizanale 3D me letër (kërko edhe shtëpinë e xhenxhefilit!)
  • Zbukurim me kashtë letre me shabllonin e përvijimit të pemës
Mjeshtëri me pemën e Krishtlindjes
Lëviz në Krye