Çfarë ju nevojitet për të bërë slime - kosha të vogla për duar të vogla

Për të mësuar se si të bëni slime, duhet të filloni me përbërësit e duhur të slimes. Zbuloni se çfarë ju nevojitet për të bërë slime më të mirë. Materialet për të bërë slime janë të lehta për t'u gjetur nëse e dini se çfarë kërkoni! Rezervoni qilarin tuaj për pasdite të mbushura me llucë duke u tallur me listën tonë të furnizimeve të rekomanduara .

FURNIZIMET E REKOMANDUARA PËR SLIME

SLIME FOR KIDS

  • A ju ka kërkuar ende fëmija juaj të bëni slime?
  • A do të ishte krijimi i slimes një demonstrim i mrekullueshëm shkencor për klasën tuaj?
  • Dëshironi të bëni diçka krejtësisht interesante si për shembull të bëni slime për kamp me fëmijët?
  • A jeni të hutuar nga përbërësit e slimes që duhet të blini?

Nëse i jeni përgjigjur po ndonjërës prej këtyre pyetjeve, atëherë thjesht duhet të provoni të bëni slime. Nëse jeni tashmë një mjeshtër i slime-it, ndoshta do të gjeni disa ide të reja argëtuese për përzierjet më poshtë!

ÇFARË JU DUHET PËR TË BËRË SLIME?

Nuk mjafton për të pasur recetat më të mira të slimes, duhet të keni edhe gjërat e duhura për slime! Kjo është pikërisht arsyeja pse unë kam bashkuar një listë të thjeshtë të furnizimeve tona të rekomanduara për zhul. Mbani qilarin tuaj dhe mos kaloni kurrë një moment të mërzitshëm me fëmijët!

Klikoni në fotot më poshtë për të parë këto artikuj në Amazon. Këto janë lidhje shoqëruese për lehtësinë tuaj. Unë marr një përqindje të vogël të çdo artikulli të blerë përmes Amazonndihmon në mbështetjen e kësaj faqeje! Unë nuk jam kompensuar nga vetë markat (si Elmer's), thjesht na pëlqen t'i përdorim ato!

SHËNIM: Nuk mund të garantojmë rezultate nga produktet që nuk i përdorim.

KLIKONI KËTU PËR KARTELAT TUAJA TË RECETËS SLIME FALAS!

Ngjitësja më e mirë PËR BËRJEN E SLIME

Nëse ju nuk keni akses në këtë lloj zam, kërkoni një ngjitës shkollor të larë PVA ose një ngjitës të bërë posaçërisht për zhul. Diçka për t'u vënë në dukje në lidhje me ngjitësin është ndryshimi në viskozitet midis ngjitësit të bardhë dhe të pastër, madje edhe ngjitësit me shkëlqim ose ngjyrë.

Ngjitësja e pastër do të bëjë një zhul më të trashë, prandaj mund të dëshironi të bëni më të lehtë sasinë e zhulit aktivizuesin që përdorni derisa të jeni të kënaqur me të. Edhe pse mund të duket më ngjitëse, fillimisht, nëse shtoni shumë do të bëhet më gome.

Ngjitësja e bardhë do të bëjë një zhul më të lirshëm! Ngjitësit e rinj me ngjyra dhe ngjitësit me shkëlqim janë gjithashtu të trasha, dhe ne në fakt kemi zhvilluar një recetë vetëm për to, shiko recetën tonë të slime ngjitës me shkëlqim.

ACTIVATORS SLIME

Tre aktivizuesit kryesorë të zhulit janë pluhuri boraks, niseshteja e lëngshme dhe solucioni i kripur/soda e bukës. Mund të mësoni më shumë për çdo aktivizues individual të slime këtu.

A mund të bëni vetë tretësirën tuaj të kripur ose niseshte të lëngshme? Përgjigja e thjeshtë është jo, por mund të lexoni më shumë rreth kësaj këtu.

Slime Solution SalineBorax SlimeLiquid StarchSlime

SHËNIM: Kohët e fundit ne kemi përdorur zgjidhjen magjike të Elmer për të bërë slime. Ndërsa e bën punën, nuk ishte i preferuari në mesin e testuesve të mi të fëmijëve. Ne ende preferojmë të përdorim një zgjidhje të mirë të kripur në vend. Mund t'ju duhet të shtoni më shumë zgjidhje sesa rekomandohet.

Doni të bëni slime pa boraks? Provoni një nga recetat tona për slime ushqimore!

FUN SLIME ADD-INS

Artikujt më poshtë janë disa nga gjërat që duam të mbajmë në dorë për të bërë zhul. Ngjyrosja e ushqimit, shkëlqimi dhe konfeti janë elementët kryesorë në kompletin tonë të slime DIY. Të gjitha recetat e njohura të slimes që fëmijët do të dëshirojnë të bëjnë kanë nevojë për disa nga këto përzierje për të arritur tekstura të lezetshme si p.sh. tas peshku, krokant ose zhul në re!

IDE UNIK PËR SLIME

Recetat tona unike të slimes përdorin një përbërës shtesë të veçantë për një cilësi vërtet të lezetshme ose aktivitet zhul. Shikoni disa lidhje me recetat e sakta më poshtë, në mënyrë që të mund të shihni se si i përdorim këta përbërës.

Merrni recetat tona bazë të slime në një mënyrë të thjeshtë për të printuar formatin që të mund të eliminoni aktivitetet!

KLIKONI KËTU PËR KARTAT E RECETËS SLIME FALAS!

DUHET TË PROVONI RECEPTAT SLIME

Slime magnetikeSlime balteGlow in the Dark slimeColor Changing SlimeCrunchy SlimeFishbowl SlimeSlime aromatikeEkstreme Glitter SlimeUnicorn Slime

IDE PËR PARAQITJE TË SLIME PARTY

Jo vetëm që slime zgjat mjaftndërsa nëse ruhet siç duhet, por është gjithashtu një aktivitet i mrekullueshëm për festa ose një festë.

BËJNI VETË KIT TUAJ SLIME

Pse të mos kapni një enë të përshtatshme dhe ta mbushni me të gjithë përbërësit thelbësorë të slime! Tani do të jeni në gjendje të bëni receta të lezetshme për slime çdo ditë që dëshironi!

FURNIZIMET E REKOMANDUARA PËR SLIME!

Të interesuar të bësh më shumë slime? Shikoni të gjitha këto ide të mahnitshme për slime!

Nuk ka më nevojë të printoni një postim të tërë në blog për vetëm një recetë!

Merrni recetat tona bazë të slime në një format të thjeshtë për t'u printuar, në mënyrë që të mund të eliminoni aktivitetet!

KLIKONI KËTU PËR KARTAT TUAJA TË RECETËS SLIME FALAS!

Lëviz në Krye