Lego Slime Sensory Search and Find Activity Minifigure

Bëni lehtë LEGO Slime me koka minifigure

E re! Lego Slime! Slime është e mrekullueshme dhe e lehtë për t'u bërë. Ne e kemi përdorur vazhdimisht këtë recetë slime të bërë në shtëpi dhe ende nuk na ka dështuar. Në më pak se 10 minuta do të keni slime fantastike me të cilën mund të luani pa pushim. Kjo recetë slime e bërë në shtëpi është kaq e shpejtë, saqë mund të ndaleni në dyqan ushqimor dhe të merrni atë që ju nevojitet. Mund edhe ta keni tashmë! Mezi pres të gjitha mënyrat argëtuese për të luajtur me slime-n tonë të bërë vetë këtë vit. Unë patjetër po e shtoj atë në listën tonë të 25 Eksperimenteve Klasike të Shkencës.

Pajisjet e nevojshme për Lego  Slime {Amazon affiliate links}:

  • Ngjitës i bardhë (1) Ngjitësja e larë Elmer funksionon më së miri!
  • Niseshte e lëngshme
  • Ujë
  • Kupa matëse (1/2 filxhan)
  • Ngjyrosje e verdhë ushqimore
  • 2 tasa dhe një lugë
  • Kokat e minifigurës LEGO

Për të bërë LEGO Slime: Receta, sugjerime dhe truke!

Ju do të gjeni recetën tonë për slime këtu me këshilla dhe truket për t'ju bërë në rrugën tonë së bashku me ide të tjera të mrekullueshme! Kjo recetë për slime e bërë në shtëpi është shumë e lehtë dhe e shpejtë për t'u bërë!

Më duket mjaft qetësuese përzierja e slimes, por është paksa shumë e çrregullt për djalin tim. Ai e pëlqen produktin e përfunduar më mirë! Kësaj radhe shtova një aktivitet të shkëlqyeshëm të kërkimit ndijor motorik në slime tonë. Duke hequr të gjitha lego-t tonakokat!

Babi i pëlqen shumë Lego dhe gjithashtu shijon slimet tona të bëra vetë! Disa nga miqtë tanë dhe fëmijët e tyre erdhën për një festë për të bërë slime një ditë fundjave. Kjo është sa e lehtë është dhe shikoni festën tonë slime! Nxora rreth 30 koka mini figurash Lego për t'i përzier në këtë zhul Lego pasi u bë. Thjesht palosini ato në zhul! Mund të përdorni edhe copa të vogla lego!

Sfida ndijore e lego slime fine motor, hiqni kokat lego! Është punë e shkëlqyer motorike për të kërkuar të gjitha pjesët lego. Punoni me forcën e duarve, shkathtësinë e gishtërinjve dhe përpunimin me prekje, ndërkohë që argëtoheni me slime!

Ne i duam flluskat që krijojnë gjithmonë slimat tona!

Shtuar bonus motorik të shkëlqyeshëm, ngjitni të gjitha kokat legos në pllakën bazë ose vendosni ato njëra mbi tjetrën! Praktika kaq e mrekullueshme lozonjare e motorëve fine me slime të lezetshme Lego!

Slime Lego shtëpiake është e mrekullueshme në çdo kohë të vitit! Plus, ne i duam Legos!

Slime është një material i mrekullueshëm, me rrëmujë të ulët, që nuk i lë duart pis. Është kënaqësi ta shtrydhni dhe ta shikoni të rrjedh nga duart ose tasi i vogël. Na pëlqen të rrahim shpesh tufa me zhul. Zakonisht, e lëmë në tavolinë dhe kushdo që kalon duhet të ndalet dhe të luajë me të {Mund të ruhet pak i mbuluar dhe nëse thahet pak sigurohuni që të luani me të!}.

Shiko gjithë slime jonë e mrekullueshmeide!

Ide edhe më argëtuese për të provuar

Lëviz në Krye