Ноќта на вештерките

Ноќта на вештерките Oobleck - Мали канти за мали раце

Дали сакате да пробате малку застрашувачка наука и сензорна игра оваа есен? Нашиот Рецепт за Ноќта на вештерките Oobleck е совршен за вашите млади луди научници! Ноќта на вештерките е забавно време...

Активност за Ноќта на вештерките за играње тесто за правење чудовишта

Има толку многу забавни начини да уживате во Ноќта на вештерките со децата! Одржете го тоа едноставно така што ќе составите сад за тесто за играње чудовишта што ќе биде совршен за вадење цел месец! Ов...

Бонбони математика со бонбони за Ноќта на вештерките - мали канти за мали раце

Конечно живееме во соседство совршено за трик или лекување на Ноќта на вештерките! Што значи тоа? Многу, многу бонбони. 75 парчиња поточно! Сега, ние не сме огромно семејство што јаде бонбони, ниту са...

Прекрасни научни идеи за Ноќта на вештерките за деца - мали канти за мали раце

сензорно шише за бебиња како прва идеја за научна игра! Ова се некои од моите омилени научни/сензорни игри за Ноќта на вештерките и учам идеи од жени на кои навистина им се восхитувам. Експеримент за...

Скролај на врв