Велигден

Велигденски сензорни активности за деца - мали канти за мали раце

Забавна и едноставна велигденска сензорна игра за мали деца! Сензорната игра е толку важен дел од раниот детски развој! Плус, многу е забавно да се прави сензорна игра за различни теми, сезони и празн...

Експеримент за распуштање на велигденски желе грав - мали канти за мали раце

Истражувајте ја велигденската наука со брза, лесна и евтина научна активност за бонбони оваа сезона. Обидете се со експеримент со зрна за растворање желе со децата оваа година. Поврзете се со актив...

Велигденски СТЕМ Активности - Мали канти за мали раце

Одбројуваме до Велигден оваа сезона со најдобрите Велигденски СТЕМ активности за деца или помлади научници! Придружете ни се за одбројувањето до Велигденскиот STEM предизвик и играјте заедно со некои...

Одгледувајте кристални јајца за велигденска наука

Растете кристални јајца! Или барем одгледувајте кристални лушпи од јајца за уреден Велигденски хемиски проект оваа пролет. Одгледувањето на овие убави кристали е полесно отколку што мислите. Плус тоа...

Мермерни велигденски јајца со масло и оцет - канти за мали раце

Ако сакате да ја подигнете вашата активност за боење на велигденски јајца на сосема ново ниво оваа година, подгответе се за забава со науката за масло и оцет! Ако имате научен ентузијаст на вашите рац...

Скролај на врв