денот на вљубените

Активности за Денот на вљубените за деца од предучилишна возраст - Мали канти за мали раце

Ние целосно уживавме во нашите практични активности за Денот на вљубените изминативе неколку недели и има многу време да направиме повеќе. Се надевам дека ќе уживате во нашата листа на омилени предучи...

Наука Валентин за деца (бесплатни материјали за печатење) - мали канти за мали раце

Барате нешто малку поинакво за подарување на Денот на вљубените? Не сакате да користите бонбони и не сакате да додавате неред? Сакаме едноставни научни активности и сакавме да споделиме еден куп нау...

Поп-ап кутија за Денот на вљубените - мали канти за мали раце

Покажи дека твојата љубов се појавува на овој Ден на вљубените со симпатичен и забавен проект за изработка на хартија со скокачки кутии! Забавувајте се со вашето дете или ученик создавајќи изненадувач...

Скролај на врв